Virtuálisan (azaz: virtual staging)

2011.04.13. 13:42

Bizonyára mindannyian találkoztatok már olyan lakóparkkal,  újépítésű ingatlannal, amelyet számítógépes látványterv segítségével próbálnak értékesíteni. Ennek egy "korábbi" de fizikai valójában is megtestesült, demo verziója a bemutató- vagy mintalakás, amelyet általában a helyszínen meg is tekinthetünk.

Visszatérve a - természetesen ún. renderelt (másnéven fotorealisztikus) látványtervet tartalmazó ingatlanhirdetésekre: valóban, viszonylag könnyen előállítható a vágyott vevőcsalogató hangulat, egy lehetséges berendezési mód a számítógépen. És nem is kell hozzá külön berendezés, dekoráció, stb. De: a hirdetés képeit elő kell állítani - ehhez jó minőségű renderelt anyagra van szükség.

A fenti képeken egy egyelőre majdnem üres Sun Palace-beli eladó lakás látható, amely kb. 40 nm-es. Praktikus átalakítás után, 2 személy által is kitűnően használható lakás válik majd belőle. A tulajdonos számára készítettem néhány renderelt képet...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr982822915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.