Szobáról-szobára: Nappali

2011.04.08. 10:42

Persze nem egyszerű a helyiségek közül kiragadni a nappalit, hiszen -például a fürdőszobától eltérően - ez a szoba több funkciót is ellát(hat) egyszerre. Van viszont jónéhány tipikus szituáció és tétel, amely mindenképp szót érdemel.pl:

- uralkodó személyes stílus: ez a jelenlegi lakóké, de nem biztos, hogy az érdeklődők is azonosulnak ezzel. Hogy kiküszöböljük a stílust - mint akadályt - a markánsabb színeket, bútorokat, dekorációs elemeket távolítsuk el, cseréljük általánosabb - "simulékonyabb" darabokra.

- ez vonatkozik a családi fotókra, emléktárgyakra, sőt a különféle gyűjteményekre is!

- a túl sok könyv, DVD  helyett inkább csak néhány darab maradjon a polcokon

- korábbi bejegyzésekben már részletesen írtam a szagokról, tisztaságról is - az ott leírtak  természetesen a nappalira nézve is érvényesek

 

(foto:salesmomsnetwork.com)

És egy történet a többfunkciós nappalik világából: egy ismerősöm édesanyja könyvelő, és - külön dolgozószoba híján - a nappaliban dolgozik (ez gondolom, hogy nagyon is gyakori szituáció...). Az évek során egyre több ügyfele került, így észrevétlenül egyre csak nőtt és nőtt a dosszié és papírhalmazok mérete a szobában. Most elérkezett az idő, hogy az illető hölgy eladásra kínálja a lakást. Szerintetek mi lenne az egyik legfontosabb staging feladata?

A kép természetesen csak illusztráció :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr712809108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.