Segítség az első lépésekhez

2011.03.31. 14:25

Avagy mit tegyünk, ha eldöntöttük, hogy a tavaszi időben itt az ideje, hogy eladó ingatlanunkat piacra dobjuk?

Home stagerként természetesen azt mondom, hogy készítsük fel az ingatlant eladásra, méghozzá még azelőtt, hogy feladnánk a hirdetést de minimum akkor,amikor "ingatlanost" fogadnánk.

Ha az ingatlan felkészítéséhez segítségre van szükség, egy akkreditált home stager jó szolgálatot tesz. Én elmondom, és alaposan dokumentálom, hogy mik a teendők, a Tulajdonosok elvégzik (persze folyamatosan konzultálunk), és utána megnézem a végeredményt, és ha kell, még korrigálunk. Természetesen az én munkám és feladatom NEM azonos az Ingatlanközvetítő vagy Ingatlanszakember munkájával. Hiába van tökéletesen felkészítve az ingatlan, ha nem jó az ajánlati ár, nem valószínű, hogy időben elkel. Egy környékbeli ingatlanos jól ismeri a "versenytársakat" és a környéken ingatlant keresők kritériumait. Vagyis jó, ha az árat egy szakember bevonásával állapítjátok meg. A home stager és az ingatlanos pedig szinte kéz-a-kézben járnak, hiszen egy hatékony,jó,KORREKT együttműködésből mindhárom fél profitál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr522788139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.