Lim Lom, Feng Shui és a Mumus

2011.02.07. 15:56

(fotó: www.incensetemple.com)

...másrészt: Akik elvetik az ezoterikusnak titulált tanokat, most ne olvassanak tovább. Valójában nem vagyok valami nagy Feng Shui szakember. Azt mindenesetre tudom: a rend és a felesleges tárgyak, emlékek kiszórása (persze nem minden) jó hatással bírnak – már általában véve is. Abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy ha el tudjuk engedni azt az ingatlant - ami egy ideje az otthonunkat jelenti - máris könnyebben megy a váltás. Ez a meggyőződésem, és ezt is tapasztalom.

Az ingatlanfelkészítés, Home Staging során viszont nemcsak a lomokat válogatjuk ki, hanem minden túlzottan személyes jellegű tárgyat is elpakolunk szem elől. Miért?

 

Mert egy lehetséges új vevő csak nehezen tudja elképzelni MAGÁT a MI mexikói szalmakalapjaink és a MI esküvői fotóink között. Persze ebben is – mint mindenben – érdemes megtalálni a megfelelő középutat.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr262644618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.