Lim-lom lim-lom lim-lom

2011.02.01. 21:19

Most, hogy beköszöntött a február, joggal remélhetjük, hogy idén is lesz tavasz, még ha egyelőre csak naptárilag haladunk is felé. Mindegy. ez is valami. És a tavaszi tisztítókúrát nem lehet elég korán elkezdeni, főleg, ha idén tavasszal piacra kerül az ingatlanunk....

Amúgy, a lomtalanításra több okból is szükség van az ingatlanfelkészítés során.

Azaz egyrészt: ne felejtsük el, azért takarítunk, pakolunk, mert végső soron készülődünk. Készülődünk egy költözésre. Úgyhogy kezdjünk máris csomagolni!
Így sok idegességet és időt takarítunk meg, ha már a home staging ürügyén előre kiszórjuk a feleslegessé vált holmikat. A felhalmozás nem egyszerű jelenség a háztartásokban (most írhatnék a fogyasztói társadalomról,és arról, hogy azt látom, hogy jövedelemre való tekintet nélkül halmozunk fel kisebb raktárnyit a „háthajóleszvalamire” holmikból.)
Amikor pont a másik fázisban találkozom a családokkal (vagyis amikor már az új otthonukat segítek berendezni), akkor látom csak igazán, hogy az évek alatt felhalmozódott „vagyon” valójában milyen drága.

Úgyhogy nem árt, ha időnként átválogatjuk a régi holmikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr82631997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.