Ezt már meg(v)esszük!

2010.12.17. 12:50

Igen, és íme a jó példa. Ha jól megnézzük, semmi különleges nincs a képen. Nincs perzsaszőnyeg, nincs barokk-asztalka, drága festmény, de még csak kandalló sem.Vagyis mondhatnánk: átlagos. ÉS milyen gusztusos! Mert rend van, harmónia és tisztaság.

Tehát nem kell milliós berendezés, hogy az eladó lakást szépen tálaljuk...A home staging erről szól.És még sokkal többről.

Röviden visszatérve: az előző bejegyzést szerintem sikerült a hazai viszonyokat (is) jól illuszráló képanyaggal megtámogatni. Szándékosan emeltem ki, hogy RÖVID keresgélés után találtam ezeket a fotókat... (ha esetleg a fotókon saját eladó lakásotokra ismertetek, akkor elnézést, és megígérem segítek hogy rendbehozzuk).

Hogy mi volt a gond ezekkel a fotókkal? Például vegyük mindjárt a legelsőt, a kedvencemet. Megkérdeztem a lányomat (azt mondják - és én is vallom - hogy a gyerekek mindig "többet" és "máshogy" látnak), hogy mit lát ezen a képen? Azt válaszolta: "Anya, hát naaagy rendetlenséget". És tényleg. Ha lakást keresek és egyszerre 50-100 lakás fotóit nézem végig, biztos, hogy ez, nem fogja felkelteni az érdeklődésemet. Hacsak nem akad meg a szemem a nagy kupacokon...

Hasonló a helyzet a mályva színű fal elé készített relax foteles csendélettel, a tisztítószsákban felejtett kosztüm társaságában. Erről a lakásról mit tudunk meg a kép alapján?

És a helyzet az, hogy ezek még csak a fotók.

Szerintem az egész alaphelyzetet a használtautó piacos példa szemlélteti legjobban, de erről majd legközelebb...

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr612521713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baghira 2011.01.07. 16:28:06

szia - teccik a stílusod – na meg az újszerű témakör izgalma mellet a tartalom is üdítő :-)