Egy újabb Cristal Ingatlanfelkészítés!

2013.10.11. 22:57

zsálya u koll.jpgA napokban fotóztuk Zsolttal ezt a kb. 70 négyzetméteres Zuglói lakást. Szerintem az eredmény magáért beszél, persze mi csak hozott anyaggal dolgoztunk...J A lakás remek beosztású, és a házat körbeölelő park, immár színes fáival igazán Pazar látvány volt az őszi napsütésben is. (Persze tavasszal és nyáron is kimondottan üdítő!)

És néhány kulisszatitok: még márciusban keresett meg a házaspár hölgy tagja azzal a kéréssel, hogy készítsem fel lakásukat eladásra. Mindezt az a különleges helyzet – pontosabban állapot – fűszerezte, miszerint hamarosan új kis lakó beköszöntét várták. A gyakorlatban a számomra ez azt a feladatot jelentette, hogy a felkészítés során olyan enteriőrt, körülményeket teremtsek, amely elegendően otthonos és funkcionálisan működő(!) a babaváráshoz - mindeközben eleget tesz a Home Staging, azaz Ingatlanfelkészítés követelményeinek.

Most már néhány hónap távlatában és ezzel a jól sikerült felkészítéssel a hátam mögött elmondhatom, hogy ez az ingatlan ismét egy jó példa arra, hogy igényes és értő tulajdonosokkal együttműködésben milyen pompásan meg lehet mutatni egy ingatlanban rejlő lehetőséget, hangulatokat.

Részletekkel hamarosan jelentkezem….

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr205563811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.