A kezdetek

2010.12.10. 23:25

A blog születése igen viharos gyorsasággal történt…úgyhogy azt hiszem mindjárt a közepéről kezdeném.

Hogy mi az az Ingatlanfelkészítés, és miért foglalkozom vele?
Évekkel ezelőtt, az akkoriban külföldön dolgozó „ingatlanos” barátnőm (úgy tervezem, hogy később többször ki fogom kérni szakavatott véleményét) mesélte hogyan készítik fel a különféle ingatlanokat – lakásokat, házakat, sőt nyaralókat – az eladásra vagy bérbeadásra.

Akkoriban kezdtem lakberendezőként dolgozni, és nagyon felcsigázott a feladat, hogy eladás előtt miként lehet egy telezsúfolt vagy éppen teljesen üres ingatlanból gusztusos, kívánnivaló portékát varázsolni.

… úgy, hogy a lakásban/házban (gyakran) még egy többgyerekes család él…

… úgy, hogy a „kipofozás” végül „megérje a pénzét”…

Azóta „hivatalosan” is kitanultam a fortélyokat, azt a módszert, amelyet (Amerika után) mindenhol Home Staging-nek nevezünk.

A lényeg az, hogy minden ingatlanban van Valami, amitől az új tulaj vagy bérlő beleszerethet. De ezt a Valamit a megfelelő módon kell tálalni.

Ebben a blogban erről szeretnék majd írni. Remélem, hogy találtok majd egy-két jó tippet a bejegyzések között, amelyet hasznosítani tudtok a lakásotok eladása/kiadása során.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanfelkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr882508021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suexID · http://www.suexid.hu 2010.12.23. 09:05:41

Izgalmasan hangzik, én mindenképpen követni fogom a blogod!